Altındağ’da kültür-sanat topluluklarına kayıtlar başladı

Altındağ’da kültür-sanat topluluklarına kayıtlar başladı

Altındağ’da kültür-sanat topluluklarına kayıtlar başladı

Altındağ Belediyesi kültür ve sanat topluluklarına kayıtlar başladı. Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, halk dansları, erkekler için Tasavvuf Topluluğu, 18 yaş üstü için Tiyatro Kursu, 6-15 yaş arası için Drama Kursu yeni öğrencilerini arıyor.
Altındağ’da kültür ve sanat sezonu başladı. Her yaştan Altındağlının büyük ilgi gösterdiği, gerçekleştirdikleri konser ve etkinliklerle büyük beğeni toplayan kültür ve sanat topluluklarında yeni eğitim ve öğretim dönemi için düğmeye basıldı. Müzik, tiyatro, halk dansları ve tasavvuf toplulukları yeni yeteneklerini arıyor. Başvurular, “başvuru.altindag.bel.tr” adresinden yapılabilecek. Bilgi almak için ise 507 01 30 numaralı telefonu aramak yeterli olacak. Başvurular değerlendirildikten sonra, adaylar mülakat için çağırılacak.

“Kültür ve sanatın da başkentiyiz”
Altındağ’ı kültür ve sanatın da başkenti yapmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı “Altındağ Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren kültür ve sanat topluluklarımızın her biri kendi alanlarında çok başarılı. Her biri yıl boyunca kendi alanlarında profesyonel eğitmenlerden ders alıyorlar. Şarkı söylemek isteyen, halk dansları yapmak isteyen ya da tiyatro sahnesine çıkmak isteyen Altındağlı vatandaşlarımız bu topluluklara büyük ilgi gösteriyor. Burada hem yeteneklerini değerlendiriyor, hem de hayallerini gerçekleştiriyorlar” dedi.


Güncel 2.10.2021 11:18:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı