Altındağ’dan Polatlı’ya destek

Altındağ’dan Polatlı’ya destek

Altındağ’dan Polatlı’ya destek

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın talimatıyla, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kum fırtınasından olumsuz etkilenen Polatlı’ya yardım ulaştırıldı.
Altındağ’dan Polatlı’ya gönül köprüsü kuruldu. Polatlı’da gerçekleşen ve tüm Ankara’yı etkisi altına alan kum fırtınasından olumsuz etkilenen bölgelerde Altındağ Belediyesi, vatandaşların yardımına koştu. Özellikle mevsimlik işçilerin yaşadığı bölgelerde gıda, kıyafet ve yemek desteği sağlandı.
Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı "Daima bir ve beraber olmalıyız. Geçtiğimiz günlerde enteresan bir doğa olayı yaşadık. Herkes gibi, biz de böyle bir doğa olayına ilk kez şahit olduk. Can kaybı olmaması en büyük tesellimiz. Bu olaydan en çok Polatlı ilçemiz olumsuz etkilendi. Hemen Polatlı’daki kardeşlerimizin yardımına koştuk. Özellikle mevsimlik işçilerin yaşadığı bölgelerde yardıma ihtiyaç vardı. Bu bölgelere gıda, kıyafet ve yemek desteği sağladık. İyi günde de, kötü günde daima beraberiz. Kum fırtınasından olumsuz etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.


Güncel 15.09.2020 11:11:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Karmod Fransa'daki çelik konstrüksiyon ev projelerinin 6. etabına başladı

2

Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, anaokulu öğrencileriyle buluştu

3

Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam Programı İş Birliği Protokolü” imzalandı

4

Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde çıkan yangın söndürüldü

5

BBVA'dan OpenAI ile yapay zeka tabanlı bankacılık işbirliği

6

Flo Group'ta üst düzey atama

7

Osmaniye’de Modern Kütüphane Projesi Hayata Geçiyor

8

Komutanlardan Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneğine ziyaret

9

Adana'da Türk Ticaret Bankası Çukurova Şubesi'nin açılışı yapıldı

10

Sabancı 9 şirketiyle CDP'nin "Global A Listesi"nde yer aldı