Altınküre Okullarından 23 Nisan mesajı

Altınküre Okullarından 23 Nisan mesajı

Altınküre Okullarından 23 Nisan mesajı

Altınküre Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakarya ve okul müdürü Serkan Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Altınküre Okulları yönetim kurulu başkanı Ahmet Sakarya ve Altınküre Okulları Müdürü Serkan Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı. 23 Nisan’ın Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu belirten Altınküre Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakarya, “23 Nisan, Türk Milleti’nin kendi geleceğini belirlediği, egemenliğin millet iradesine bırakıldığı ve milletin bağımsızlığını tüm dünyaya haykırdığı, Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından birisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun” dedi.
Altınküre Okulları Müdürü Serkan Şahin ise, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında bulunan tüm kahramanlarımızı şükranla anıyor, aziz şehitlerimize rahmet diliyor, bütün milletimizin ve özellikle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” diye konuştu.


Güncel 22.04.2021 14:33:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

2

Spotify yeni ofisi ve yönetimiyle Türkiye'ye olan bağlılığını güçlendiriyor

3

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu

4

Hatay'da çizgili sırtlan ve dağ ceylanı fotokapanla görüntülendi

5

Öğretmenler "Sürdürülebilir Çevre Lideri Kampı"nda buluştu

6

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

7

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hatay'da konuştu:

8

Tat Gıda hazır yemek kategorisinde çeşitliliğini artırdı

9

Lezita "Gulfood 2026"da ürünlerini tanıttı

10

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "10. Tematik Kış Eğitimciler Kampı" programında konuştu: