Altınova Gençlik Festivali’nde Tefo-Sefo ve Dilan Tatlıses, gençleri coşturdu

Altınova Gençlik Festivali’nde Tefo-Sefo ve Dilan Tatlıses, gençleri coşturdu

Altınova Gençlik Festivali’nde Tefo-Sefo ve Dilan Tatlıses, gençleri coşturdu

Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali’nde sahne alan Tefo-Sefo ve Dilan Tatlıses, verdiği konserle gençlere unutamayacakları bir gecede yaşattı.
Altınova Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali Osmangazi Köprünün bir ayağının bulunduğu Hersek Sahili’nde devam etti. Festivalin 2. günde Tefo-Sefo ve Dilan Tatlıses Konseri coşkuyu doruğa çıkarttı.
Peş peşe sahne alan sanatçılar, birbirinden güzel şarkılarını bu kez Altınovalılar için seslendirdi. Konseri izlemeye Altınovalıların yanı sıra çevre ilçe ve illerden konuklar akın etti.
Doğa Pasaportu verdi
Konserler sırasında sanatçılara doğa pasaportu veren Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, doğaya ve hayvanlara yönelik başlatılan çalışmaya vurgu yaptı. Doğa ve Hayvanları Koruma Gönüllüleri Sözleşmesini de içeren Türkiye’nin ilk Doğa Pasaportunu alan ünlü sanatçılar ise böyle bir uygulama başlatmasından dolayı Başkan Oral ve ekibini kutladı.


Güncel 21.05.2023 15:17:52 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası