Altınova’da resim kursu açıldı

Altınova’da resim kursu açıldı

Altınova’da resim kursu açıldı

Yalova Altınova Belediyesi El Beceri ve Meslek Kursları (ALMEK), çerçevesinde düzenlenen resim kurslarında dersler başladı.
Altınova Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik resim kursları açılmaya devam ediyor. Resim kursunda karakalem, akrilik ve yağlı boya eğitimi veriliyor. Ressam İlhan Aydan tarafından verilen kurslara 60 kişinin katılıyor. Kursa katılan kursiyerlere malzeme desteği de sunan Belediye Başkanı Metin Oral, kurs merkezini ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

“Yeni yeteneklerin ortaya çıkacak”
Oral, açtıkları kurslara bir yenisini daha eklediklerini belirterek, "Resim kursumuzla yeni yeteneklerin ortaya çıkacağına inanıyorum. Bu alanda yeteneğini keşfetmek veya eğitimini alarak ilerlemek isteyen sanatseverleri kursumuza katılmaya davet ediyorum” dedi.
Resim kursları, her cumartesi günü Altınova Belediye Düğün Salonunda 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşiyor.


Güncel 10.05.2022 13:29:38 0
Anahtar Kelimeler: altınova’da resim kursu açıldı

İlginizi Çekebilir

1

Hyundai Dünyayı İyileştiren Araçlar resim yarışmasına başvurular sürüyor

2

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Aççana Höyük'te incelemelerde bulundu

3

Payas'ta uyuşturucu ele geçirilen araçtaki 3 kişi gözaltına alındı

4

Yapı Kredi CDP 2025 Global A Listesi'ne iki programıyla girdi

5

Özel gereksinimli sporcular masa tenisi turnuvasında buluştu

6

"Genç AR-GE Akdeniz Bölge Çalıştayı" Antalya'da başladı

7

Yemeksepeti düzenlediği festivalde kurye iş ortaklarıyla buluştu

8

AYSAD üyeleri Hatay'daki depremzede çocuklara ayakkabı dağıttı

9

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

10

Osmaniye’de Özel Gereksinimli Bireyler Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi