Altunkaya’dan hayır bakkalına katkı

Altunkaya’dan hayır bakkalına katkı

Altunkaya’dan hayır bakkalına katkı

Sivas İl Müftüsü Celalettin Altunkaya, örnek bir çalışmayla hayır bakkalına dönüştürülen Selçuklu Mahallesi Akşemssettin Camii bahçesindeki müştemilatı ziyaret etti.
Müftü Altunkaya; Cami Derneği Başkanı Mahmut Uçtu ile din görevlileri öncülüğünde açılan ve uzun zamandır ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteği sağlayan hayır bakkalına katkıda bulundu.
Hayırlı bir işe öncülük ederek ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlayan Cami Derneği Başkanı Mahmut Uçtu ve din görevlileri Abdullah Güven ile Sabri Yıldırım’ı tebrik eden Altunkaya; hayır bakkalına destek olan hayırseverlere teşekkür etti.
Daha sonra cami bünyesinde açılan okuma odası ve kütüphaneyi de inceleyen Altunkaya, din görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.


Güncel 12.01.2023 10:00:17 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur Valisi Bilgihan Gölhisar'da köyleri ziyaret etti

2

Adana'da "2023 Türkiye Sismik Dizisinin Ardından Çalıştayı" yapıldı

3

Yeniköy Kemerköy Enerji'nin ağaçlandırma çalışmalarına OGM'den takdir belgesi

4

Kayseri'de öldürülen apartman görevlisinin eşi Kahramanmaraş'ta defnedildi

5

Stajyer öğrencilere, enfeksiyon ve iş güvenliği eğitimi

6

Osmaniye’de 90 Kişi Tutuklandı

7

Adana'da "Sayeban Gençlik Kitap Kahve" projesi hizmete girdi

8

Adana'da iş makinesinde çıkan yangın söndürüldü

9

İş Bankası'nın "Altın Gençler" geleneğiyle 54 yılda 4 bine yakın genç ödüllendirildi

10

Kırıkhan ilçesinde 148 uyuşturucu hap ele geçirildi