Amasya’da EYT emeklisi berber ilk maaşıyla halka baklava dağıttı

Amasya’da EYT emeklisi berber ilk maaşıyla halka baklava dağıttı

Amasya’da EYT emeklisi berber ilk maaşıyla halka baklava dağıttı

Amasya’nın Taşova ilçesinde emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinden yararlanarak emekli olan bir kişi vatandaşa tepsiyle baklava ikramında bulundu. 25 yıldır berberlik yapan 46 yaşındaki Bülent Koç, EYT çerçevesinde emekli olunca aldığı ilk maaşla esnaf ve vatandaşlara tepsiyle baklava ikram etti.
Emekli olmanın mutluluğunu yaşayan evli ve 3 çocuk babası Koç, "Yasa çıktıktan sonra böyle bir sevinç oldu. Dedim ki bu sevincimi vatandaşla paylaşacağım. Vatandaşlara, eşime, dostuma ve arkadaşlarıma, müşterilerime tatlı ikramında bulunacağım diye kendi kendime söz verdim. Ve ilk maaşımı aldım. Ve aldığım ilk maaşımla bugün tatlı ikramında bulundum" diye konuştu.
Koç, "Bu EYT yasasını çıkartan başta devlet büyüklerine ve özellikle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerimi arz ediyorum” şeklinde konuştu.


Güncel 8.05.2023 11:49:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

2

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

3

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

4

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

5

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

8

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

9

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor

10

Futbol: Trendyol Süper Lig