ANALİG BASKETBOL GRUP MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

ANALİG BASKETBOL GRUP MÜSABAKALARI TAMAMLANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Akdeniz Grubu Basketbol Grup Müsabakaları, Osmaniye'de gerçekleştirilen müsabakalarla tamamlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Tosyalı Spor Salonlarında iki gün süreli gerçekleştirilen müsabakaları 9 ilden kız ve erkek olmak üzere 18 takımın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Osmaniye, Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Mersin, Kahramanmaraş ve Karaman illerinden 200 sporcunun katılım gösterdiği üçer grup şeklinde oynan Basketbol Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakaları büyük heyecana sahne oldu.
Kızlar ve erkekler kategorisinde gruplarında ilk iki sırayı elde eden il takımları çeyrek finale çıkma hakkı kazandı. Kız kategorisinde çeyrek finale çıkmaya hak kazanan il takımları; Isparta,Mersin, Antalya, Adana, Kahramanmaraş ve Karaman oldu. Erkek kategorisinde ise Adana, Hatay, Isparta, Burdur, Mersin ve Osmaniye takımları çeyrek finale çıkma hakkı kazandı.
Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, tamamlanan grup müsabakalarının ardından gerçekleştirilen ödül törenine katılarak derece elde eden takımlara madalya, başarı belgesi ve dereceye giremeyen takımlara katılım belgesi takdim etti.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Spor 23.12.2019 17:14:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hentbol Kadınlar Süper Liginde Konyaaltı Galip

2

Adana'da Seyhan Nehri üzerinde masa tenisi yarışmaları düzenlendi

3

TFF 2. Lig'deki Serik Belediyespor-Zonguldak Kömürspor maçında kavga çıktı

4

Dünya Paratriatlon Kupası Mersin'de düzenlendi

5

Futbol: Trendyol Süper Lig

6

Bitexen Adana 1954 şampiyonluk kupasını aldı

7

Futbol: Trendyol Süper Lig

8

Antalya'da Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı yapıldı

9

Türkiye Yamaç Paraşütü Akdeniz Bölgesi Hedef Yarışması, Alanya'da sona erdi

10

Çorum FK-Adanaspor maçının ardından