Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden halterde Türkiye şampiyonluğu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden halterde Türkiye şampiyonluğu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nden halterde Türkiye şampiyonluğu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Yıldız Erkek Takımı, 02-06 Mart 2022 tarihleri arasında Kırıkkale’de düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda şampiyon oldu.
Türkiye Halter Federasyonunun 2022 yılı faaliyet programında yer alan ve 02-06 Mart 2022 tarihleri arasında Kırıkkale’de düzenlenen Yıldızlar Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Yıldız Erkek Takımı Türkiye Şampiyonu oldu.
17 Ağustos Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya 73 kulüp ve 623 sporcu katıldı. Şampiyonada Ankara Büyükşehir Belediyesi sporcuları; 55 kilo 36 puan, 61 kilo 16 puan, 73 kilo 48 puan, 81 kilo 25 puan, 89 kilo 25 puan, 96 kilo 17 puan, 102 kilo 22 puan ve +102 kilo 25 puan toplayarak toplamda 214 puanla 64 kulüp arasından büyük bir başarıya imza atarak 2022 yılı Yıldız Erkekler Türkiye Halter Şampiyonu oldu.
Kulüp Genel Koordinatörü Nihat Demir ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Atak da Kırıkkale’ye giderek müsabakaları yerinde izleyip sporculara moral verdi.
Kulüp Başkanı Cevdet Toptaş’ta şampiyon olan Yıldız Halter Takımı sporcularını ve antrenörleri başarılarından dolayı tebrik etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da teşekkür etti.


Spor 10.03.2022 09:37:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik'te müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

2

Adana'da "Dünya Prematüre Günü" etkinliği yapıldı

3

Antalya'da dağda mahsur kalan kişi kurtarıldı

4

Akdeniz Off-Road Kupası'nda ikinci ayak yarışları, Adana'da yapıldı

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Süper Amatör Lig'de Akdeniz Belediyespor, Tarsusgücü'nü 2-0 yendi

7

Mersin'de kadınlar 28 yıldır ihtiyaç sahipleri için atkı, bere ve yelek örüyor

8

Vodafone ve Starbucks'tan işbirliği

9

Esareti kabul etmeyenlerin kenti Xanthos, ziyaretçilerini tarihsel yolculuğa çıkartıyor

10

Otizmli ve down sendromlu gençler, milli takıma girmek için azimle kulaç atıyor