Ankaralılar Derneğinden (AHİD) yangın bölgeleri için yardım kampanyası

Ankaralılar Derneğinden (AHİD) yangın bölgeleri için yardım kampanyası

Ankaralılar Derneğinden (AHİD) yangın bölgeleri için yardım kampanyası

Ankaralılar Derneği (AHİD), yangın bölgelerine gönderilmek üzere bir yardım kampanyası düzenledi. AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, “Biz de yangın bölgesine karınca kararınca bir katkımız olsun diye bir yardım kampanyası yaptık” dedi.
Toplanan yardım kolilerinin tırlarla yola çıkarılması incesi konuşan AHİD Genel Başkanı Yaman, “Derneğimiz 1984 yılında kurulmuş, Ankara’nın en köklü sivil toplum kuruluşlarından. Biz de bu süreçte memleketimizde bu yangın meselesi meydana gelince yönetimimizle oturup konuştuk ne yapabiliriz diye. Çünkü ciğerlerimiz yanıyor ormanlarımız yanıyor. Dolayısıyla biz de buna duyarsız kalamazdık. Bir kampanya oluşturalım dedik. Biz de yangın bölgesine karınca kararınca bir katkımız olsun diye bir yardım kampanyası yaptık. Bugün inşallah kampanyamızda toplamış olduğumuz malzemelerimizi yangın bölgelerine ulaştırmak üzere yola çıkacağız. Belki bir bardak suyumuzu içenler Allah razı olsun der. Bu da bizim için kafi diye düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Güncel 7.08.2021 16:41:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı