Antalya Adrasan'da etkili olan sağanak sele neden oldu

Antalya Adrasan

Antalya Adrasan'da etkili olan sağanak sele neden oldu

ANTALYA - Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Adrasan Sahili'nde sağanak nedeniyle oluşan selde bazı iş yerlerinde hasar oluştu.

Kent merkezi ve ilçelerinde sağanak aralıklarla etkisini sürdürüyor. Kumluca'daki turistik Adrasan Mahallesi'nde kısa süreli yağış sele neden oldu.

Sarıkavak Caddesi'ndeki derenin taşması sonucu çevredeki iş yerlerine su girdi, bazı işletmelerin köşk, çardak ve eklentileri denize sürüklendi.

Sahilde kurdukları çadır suya kapılan Rus Mark Laver ve Dima Yevergalov da güçlükle kurtuldu. İlçede bazı tesisleri de su bastı.

Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Erdemir, yatığı açıklamada, dere yatağındaki bazı restoranların köşklerinin yıkıldığını belirterek, "Ciddi bir zararımız yok. İncelemelerimizi sürdürüyor." dedi.

Adrasan Mahalle Muhtarı Nail Aksoy da kısa süreli kuvvetli sağanağın yaşamı olumsuz etkilediğini ifade ederek, "Bir otomobil selde sürüklendi, içerisindekiler çıkarıldı. Sarıkavak'taki bazı işletmelerin köşk ve çardakları yıkıldı, masa ve sandalyeleri sürüklendi." dedi.



Güncel 3.06.2023 16:02:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Tat Gıda hazır yemek kategorisinde çeşitliliğini artırdı

2

Lezita "Gulfood 2026"da ürünlerini tanıttı

3

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "10. Tematik Kış Eğitimciler Kampı" programında konuştu:

4

Genç sporcularda performans baskısı zihinsel sağlığı tehdit ediyor

5

Çukurova Üniversitesi dekanları, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Antalya'da olumsuz hava koşullarından etkilenen sera çiftçilerini ziyaret etti

7

Hatay'da istinat duvarına çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı

8

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

9

GÜNCELLEME 2 - Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

TÜSEB Teknoloji Transfer Ofisi Antalya Şehir Hastanesi Şubesi açıldı