Antalya merkezli 7 ilde FETÖ/PDY yapılanmasına operasyon

Antalya merkezli 7 ilde FETÖ/PDY yapılanmasına operasyon

Antalya merkezli 7 ilde FETÖ/PDY yapılanmasına operasyon

ANTALYA (AA) - Antalya merkezli 7 ilde Fetullahçi Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapilanmasina (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 24 süpheli yakalandi.

Il Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Subesi ekipleri, FETÖ/PDY ile baglantisi bulunanlara yönelik çalisma baslatti.

Yaklasik 9 ay süren teknik ve fiziki takibin ardindan harekete geçen ekipler, Antalya merkezli Balikesir, Gaziantep, Istanbul, Denizli, Burdur ve Ankara'da belirlenen adreslere düzenlenen es zamanli operasyonda 24 süpheli gözaltina alindi.

Süphelilerin örgütün hiyerarsik yapilanmasini devam ettirmeye çalistigi, örgütün bozulan moral ve motivasyonu yüksek tutmak için toplanti yapmayi sürdürdükleri iddia edildi.

Aramasi bulunan ve cezasi kesinlesen örgüt üyelerine hücre evleri ayarladiklari, internetten sohbet uygulamalarina devam ettikleri öne sürülen süphelilerin, ekonomik açidan zor durumdaki diger üyelere yardim yaptigi belirtildi.




Yurt Dünya 17.10.2020 00:38:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

2

Kocaelispor-Antalyaspor maçının ardından

3

Antalya'da "1. Yara Bakım Sempozyumu" gerçekleştirildi

4

Kahramanmaraş'ta "Türk Halk Müziği" konseri düzenlendi

5

Futbol: Trendyol Süper Lig

6

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

7

Hatay'da Milli Mücadele'de ilk kurşunun atılışının 107. yıl dönümü kutlandı

8

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarını sürdürdü

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

10

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu