Antalya’da 4 yıldızlı otele taşlı ve tahralı saldırı

Antalya’da 4 yıldızlı otele taşlı ve tahralı saldırı

Antalya’da 4 yıldızlı otele taşlı ve tahralı saldırı

Antalya’nın Kemer içesinde pandemi nedeniyle bir süredir kapalı olan 4 yıldızlı otele 6 kişilik grup taş ve tahrayla saldırdı.
Olay, geçtiğimiz günlerde Kemer’e bağlı Beldibi Mahallesi’ndeki 4 yıldızlı bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pandemi nedeniyle kapalı olan 300 kişi kapasiteli 60 çalışanının bulunduğu otele bir grup gelerek taşlı ve tahralı saldırıda bulundu. Kapıların camlarını kıran şahıslar, içerideki bazı çalışanları da dışarıya çıkardı. Olayla ilgili otel yönetimi suç duyurusunda bulundu.
Oteldeki saldırı anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde 6 kişinin önce tel örgülerden otel içerisine girdiği, ardından otel girişinde cam kapıyı taşladıkları görülüyor. Kapıyı açamayan gruptan bir kişi ise öfkelenerek kapıyı tekmeleyeme, ardından kırarak parçalamaya başlıyor. Elinde tahra olan bir kişinin de kapının kırılan camlarını parçalamaya devam ettiği görülüyor. Ardından içeriye giren grup, otel personellerinden birini darp ederek, kadın bir personeli de tahra ile tehdit edip dışarı çıkarıyor.


Yurt Dünya 26.07.2020 13:29:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Savunma ve havacılıkta ihracat da hedefler de büyüyor

2

AK Parti Bozyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

3

Allianz Türkiye bireysel emeklilikte geniş fon seçenekleri sunuyor

4

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Adana'da kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

6

COP31 iklim kriziyle mücadelede tarım teknolojilerini ön plana çıkaracak

7

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Antalya'da su baskınından etkilenen çiftçileri ziyaretinde konuştu:

8

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Antalya'da KYGM Eğitimciler Kampı'nda konuştu:

9

Ticaret Bakanı Bolat, "5. Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı"nda konuştu:

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Çocuk İyilik Merkezi uzuv kaybı yaşayan 161 depremzedeye umut oldu