Antalya'da baba ve oğlunun öldüğü kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı

Antalya

Antalya'da baba ve oğlunun öldüğü kazanın güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı

ANTALYA - Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde otomobilin çarpması sonucu baba ve oğlunun hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Atatürk Bulvarı Aktur Lunapark önünde dün otomobilin kaldırımda yürüyen Yunus Tekerci ve oğlu Adem Efe Tekerci'ye çarparak ölümlerine neden olduğu kaza anının güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.

İş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde, süratli gelen otomobilin kontrolden çıkarak önce orta refüje, daha sonra savrularak kaldırımda yürüyen baba ve oğluna çarpması yer alıyor.

Önceki gece C.S'nin kullandığı 34 GU 5081 plakalı otomobil, Atatürk Bulvarı Aktur Lunapark önünde önce refüje, ardından kaldırıma çıkarak yaya Yunus Tekerci (38) ile oğlu Adem Efe Tekerci'ye (8) çarpmıştı.

Kazada çocuk olay yerinde, baba ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti. Otomobildeki Ş.A'nın da yaralandığı kazada sürücü C.S. gözaltına alınmıştı.



Yurt Dünya 12.07.2025 18:29:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi