Antalya’da çocukların sus havuzunda tehlikeli serinliği

Antalya’da çocukların sus havuzunda tehlikeli serinliği

Antalya’da çocukların sus havuzunda tehlikeli serinliği

Antalya’da okulların kapanması ile birlikte sıcak havalarda serinlemek isteyen çocuklar, parkların içerisinde bulunan sus havuzlarına akın etti. Uyarıları dikkate almayan çocuklar yarım metre derinliğindeki havuza tehlikeli atlayışlar da gerçekleştirdi.
Antalya’da Haziran ayında sıcak havadan bunalan bazı çocuklar, denize gitmek yerine parklardaki süs havuzlarında serinlemeyi tercih etti. Kentte hava sıcaklığı 28 derece, nem oranıysa yüzde 69 olarak ölçülürken, Muratpaşa ilçesine bağlı Muratpaşa Mahallesindeki Tarık Akan Parkı’na gelen ve yaşları 10-12 arasında değişen çocuklar, kıyafetlerini çıkarıp süs havuzuna girdi. Hijyenik olmayan havuzda uzun süre yüzen çocuklar, akrobatik atlayışlar gerçekleştirdi.

Uyarı levhasını dikkate almadılar
Çocuklar, süs havuzunun hemen yanındaki ‘Havuza girmek tehlikeli ve yasaktır’ yazılı uyarı levhasını dikkate almayarak sus amaçlı havuzun içerisine yapılan gemi iskeletinin üzerine çıkarak yarım metre derinliğindeki havuza atladı. Denize uzak olduğu için gidemediklerini belirten 13 yaşındaki Doğukan Tuzun, çocuklar için park içerisine havuz yapılmasını istedi.
Bir süre daha havuzda serinleyen çocuklar, ardından kıyafetlerini giyip parkta oynamaya devam etti.


Yurt Dünya 19.06.2022 15:42:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur Valisi Bilgihan Gölhisar'da köyleri ziyaret etti

2

Adana'da "2023 Türkiye Sismik Dizisinin Ardından Çalıştayı" yapıldı

3

Yeniköy Kemerköy Enerji'nin ağaçlandırma çalışmalarına OGM'den takdir belgesi

4

Kayseri'de öldürülen apartman görevlisinin eşi Kahramanmaraş'ta defnedildi

5

Stajyer öğrencilere, enfeksiyon ve iş güvenliği eğitimi

6

Osmaniye’de 90 Kişi Tutuklandı

7

Adana'da "Sayeban Gençlik Kitap Kahve" projesi hizmete girdi

8

Adana'da iş makinesinde çıkan yangın söndürüldü

9

İş Bankası'nın "Altın Gençler" geleneğiyle 54 yılda 4 bine yakın genç ödüllendirildi

10

Kırıkhan ilçesinde 148 uyuşturucu hap ele geçirildi