Antalya'da eşi tarafından bıçaklanan kadın öldürülme korkusuyla yaşıyor

Antalya

Antalya'da eşi tarafından bıçaklanan kadın öldürülme korkusuyla yaşıyor

ANTALYA (AA) - Antalya'da ayri yasadigi esinin biçakla kolundan yaraladigi 32 yasindaki E.S, öldürülme korkusuyla yasadigini belirterek, yetkililerden yardim istedi.

Muratpasa ilçesi Topçular Mahallesi'nde yasayan 3 çocuk annesi E.S, AA muhabirine, 7 yil önce evlendigi G.S'nin evliliklerinin 6'nci ayindan itibaren kendisine siddet uyguladigini anlatti.

Evliliginin bozulmamasi için esinin siddetine yillarca katlandigini belirten E.S, esinin kumar oynamaya baslamasiyla ayrilmaya karar vererek babasina ait eve yerlestigini kaydetti.

Esinin bu süreçte kendisini sürekli telefonla arayarak ölümle tehdit ettigini öne süren E.S, "Uzaklastirma karari aldirdim. Karara ragmen yaklasik 1 ay önce evime gizlice girip kolumdan biçakladi. Yarali halde beni ölümle tehdit etti. Barisacagimi söyleyince birakti. Sonrasinda polise basvurdum ancak tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi. Simdi yine tehditlerini sürdürüyor. Tek basima sokaga çikamiyorum. Can güvenligim yok. Çocuklarimla risk altindayim. Evim cezaevine döndü. Her yeri demir kapi ve pencere korkulugu yaptirdim. Öldürülmekten korkuyorum. Esim cezaevine girse biraz daha rahatlayacagim. Cezaevine girmesi için illa beni öldürmesi mi gerekiyor?" diye konustu.

Öte yandan E.S, savcilik ifadesinde 23 Temmuz'da esi G.S'nin bahçe tarafindan camdan yatak odasina girdigini ve elindeki biçakla kendisine zarar verdigi iddiasinda bulundu.

Bagirmamasi için G.S'nin kendisini tehdit ettigini savunan E.S, "Esim beni karsisina oturttu ve 'benimle barisacaksin yoksa daha kötü olur. Seni yasatmam, çocuklarini da yasatmam. Benden sikayetçi olursan seni öldürürüm. Içeriye bile girsem çikar seni gebertirim' gibi sözlerle tehdit etti. Ben de her dedigine 'tamam' dedim. Elindeki biçagi da zorla elime verdi ve evden çikti." dedi.

E.S'nin esinden sikayetçi oldugu ifadelerinde de yer aldi.

Süpheli G.S, ise ifadesinde, olay günü esinin yaninda bulunan 3 çocugunu görmeye gittigini ve hiçbir sekilde esine veya çocuklarina zarar vermedigini iddia etti.



Yurt Dünya 5.08.2020 19:27:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Belen Kaymakamı Yılmaz'dan şehit aileleri ve gazilere ziyaret

2

Mersin'de 17 yaşındaki kızdan 8 gündür haber alınamıyor

3

Kemer'de bayramlaşma programı düzenlendi

4

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel mezarı başında anıldı

5

Mersin'de sulama kanalına devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı

6

Osmaniye’de devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı

7

Antalya'da kavgayı ayırmak isterken bıçaklanan güvenlik görevlisi öldü

8

Hatay'da depremlerde 4 yakınını kaybeden Yüce çifti Kurban Bayramı'nı buruk geçiriyor

9

Kahramanmaraş'ta içi para ve altın dolu kese bulan kişi sahibine teslim etti

10

Hatay'da demirci ustaları bayramda kepenklerini kelle ütmek için açtı