Antalya'da "Kamu Spor Oyunları" yapılıyor

Antalya

Antalya'da "Kamu Spor Oyunları" yapılıyor

ANTALYA - Antalya'da kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelin basketbol, voleybol ve masa tenisinde oluşturuğu 32 takım şampiyonluk için mücadele veriyor.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına özel 81 ilde eş zamanlı başlatılan "Kamu Spor Oyunları" kapsamında Antalya'daki maçlar, "Gelin Sporda Buluşalım" sloganıyla Özgecan Aslan Gençlik Merkezi'nde oynanıyor.

Antalya'da 1 Ekim'e kadar sürecek karşılaşmalar sonunda birinci olacak kamu takımları, Burdur'da yarı final grubuna yükselecek. Yarı finalde de dereceye giren takımlar, Ankara'da yapılacak finallere katılma hakkı elde edecek.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Kamu Spor Oyunları'na ilişkin, "Kamu kurumları arasındaki işbirliğini güçlendirerek artırmayı, spor kültürünü yaygınlaştırmayı, sporun yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulamayı ve her alanda spor alışkanlığı kazandırmayı amaçlıyoruz. Müsabakalarda mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum." dedi.



Spor 28.09.2023 12:47:01 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

3

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

4

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

5

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

6

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

7

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

8

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

10

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı