Antalya'da kemik erimesi hastası kadına sürpriz doğum günü kutlaması

Antalya

Antalya'da kemik erimesi hastası kadına sürpriz doğum günü kutlaması

ANTALYA (AA) - Antalya'nin Korkuteli ilçesinde dogustan kemik erimesi hastaligi olan 32 yasindaki Serife Yörük'e dogum günü sürprizi yapildi.

Gülsüm Ana Engelsizler Dernegi yöneticileri ve gönüllüleri, Yörük için kutlama organizasyonu düzenlemeye karar verdi.

Yesilyayla Mahallesi'ndeki evinden alinan kadin, ilçedeki bir kafeteryaya getirildi. Hiç beklemedigi bir anda üzerinde mumlar yanan pastayi gören Yörük, saskinligini gizleyemedi.

Yörük, duygu dolu anlarin yasandigi etkinlikte kendisi için hazirlanan pastanin mumlarini üfleyerek söndürdü.

Dernegin baskani Mukaddes Yurt, AA muhabirine yaptigi açiklamada, geçen yil bir programda karsilastigi Serife Yörük'ün kendisine hayatinda hiç sürpriz dogum günü kutlamadigini söyledigini anlatti.

Bu yil dogum gününde Yörük'ü sevindirdiklerini belirten Yurt, "Çok mutlu oldu, bizim de amacimiz onu mutlu etmekti. Dernek olarak engellilerin hayatindaki tüm engelleri tek tek kaldirmak için mücadele edecegiz." diye konustu.

Kemik erimesi hastasi Serife Yörük de dernek baskani ve gönüllülerine tesekkür ederek, çok mutlu oldugunu dile getirdi.




Yurt Dünya 28.08.2020 16:33:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu