Antalya’da ölüme meydan okuyan bayram pozları

Antalya’da ölüme meydan okuyan bayram pozları

Antalya’da ölüme meydan okuyan bayram pozları

Antalya’da 25 metre yüksekliğindeki falezlerde arkalarına dünyaca ünlü sahili alan gençler fotoğraf çekinme yarışına girdi. Uçurum kenarına kadar gelen gençler tehlikeye aldırış etmeden birbirlerinin fotoğrafını çekerken, bir başka olayda ise bir genç falezlerin tepesinden adeta ölümüne denize atladı.
Antalya’da varyant seyir terasına yakın kısımdaki 25 metrelik falezlere gelen 4 genç, bayram yoğunluğunun yaşandığı sahili arkalarına alarak fotoğraf çekinmek için hayatlarını tehlikeye attı. İlk olarak inişin yasak olduğu bölgeden falezlere tırmanan gençler zirveye ulaştı. Burada bir süre kayalık kısımlarda şakalaşan gençler, ardından uçurum kenarına gelerek arkalarına dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ni alıp birbirlerinin fotoğrafını çekti. Gençlerin tehlikeli fotoğraf çekimi görenlerin yüreğini ağzına getirdi.

25 metreden denize atladı
Aynı bölgede bir süre önce çekilen görüntü de tehlikeyi gözler önüne serdi. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntüde, gencin denize girmek için 25 metrelik yükseklikten balıklama atlaması yer aldı.


Güncel 2.05.2022 13:47:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" sürüyor

2

Hatay'da seyir halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Hatay'da Ortodoks Kilisesi'nde geleneksel Noel hediyeleri dağıtıldı

4

Adana'da Kıbrıs gazisi Ramazan Kula'nın cenazesi defnedildi

5

Feke ilçesinde köy tipi afet konutlarının yapımı sürüyor

6

Antalya'da coğrafi işaret başvurusu yapılan Döşemealtı kabağı tanıtıldı

7

Mersin'de motosikletin yayalara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

8

Adana'da çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

9

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

10

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı