Antalya'da sokaklar 65 yaş üstü için hazırlanıyor

Antalya

Antalya'da sokaklar 65 yaş üstü için hazırlanıyor

ANTALYA (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri dolayisiyla yapilan "Evde kal" çagrisina büyük oranda uyulan Antalya'da, sahiller ve meydanlar en sakin günlerini geçiriyor.

Turist sayisi bakimindan "turizmin baskenti" olarak nitelendirilen Antalya'da bir çok kisinin ugrak yeri olan dünyaca ünlü Konyaalti Sahili ile Lara ve Sarisu plajlarinda sessizlik hakim. Sehrin islek yerleri meydanlarda da az sayida kisi görülüyor.

Öte yandan, yarin sokaga çikmaya hazirlanan 65 yas üstü vatandaslar için de kentte hazirlik yapiliyor.

Büyüksehir ve ilçe belediye ekiplerince kentin islek yerleri Cumhuriyet Meydani, Atatürk, Güllük, 100. Yil, Isiklar ve Kazim Özalp caddeleri basta olmak üzere park ve bahçelerde, meydanlarda dezenfekte islemleri yapiliyor.

Parklara, sosyal mesafe kurallari kapsaminda 1,5 metre mesafeli banklar yerlestirildi. Banklarda oturmayi tercih eden vatandaslarin arasindaki mesafe korunacak.




Yurt Dünya 9.05.2020 15:23:08 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da seyir halindeki tankerde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

2

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

3

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

4

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

5

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

6

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

7

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

8

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

9

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

10

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor