Antalya'da trafik kazasında ölen 6 kişinin cenazeleri toprağa verildi

Antalya

Antalya'da trafik kazasında ölen 6 kişinin cenazeleri toprağa verildi

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Serik ilçesindeki iki otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden akraba 6 kişi toprağa verildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumunun morgundan alınarak Serik ilçesi Sarıabalı Mahallesi'ne getirildi.

Harun Can, Sevgi ve Şükriye Ateş ile Gülsüm ve Sevda Em'in cenazeleri Koyak Mezarlığı'nda yan yana, Mehmet Ali Em'in cenazesi ise aynı mahalledeki Çiftlik Mezarlığı'na defnedildi.

Kızları 6 aylık hamile Sevgi Ateş ile Gülsüm ve Sevda'yı kaybeden İbrahim Em, cenaze töreninde "Dede olacaktım. Keşke beni de götürseydiniz yanınızda. Ben sizsiz ne yapacağım." diyerek gözyaşı döktü.

Çocukları yaşamını yitiren Adem Ateş de yakınlarının yardımıyla ayakta durabildi.

Serik ilçesi Belkıs Mahallesi'nde dün Mehmet Ali Em'in kullandığı 07 AOF 750 plakalı otomobil ile Harun Can Ateş yönetimindeki 07 ANJ 366 plakalı otomobilin çarpışması sonucu sürücüler, Sevgi ve Şükriye Ateş ile Gülsüm ve Sevda Em hayatını kaybetmişti.



Yurt Dünya 10.02.2021 16:09:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Hyundai Dünyayı İyileştiren Araçlar resim yarışmasına başvurular sürüyor

2

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Aççana Höyük'te incelemelerde bulundu

3

Payas'ta uyuşturucu ele geçirilen araçtaki 3 kişi gözaltına alındı

4

Yapı Kredi CDP 2025 Global A Listesi'ne iki programıyla girdi

5

Özel gereksinimli sporcular masa tenisi turnuvasında buluştu

6

"Genç AR-GE Akdeniz Bölge Çalıştayı" Antalya'da başladı

7

Yemeksepeti düzenlediği festivalde kurye iş ortaklarıyla buluştu

8

AYSAD üyeleri Hatay'daki depremzede çocuklara ayakkabı dağıttı

9

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

10

Osmaniye’de Özel Gereksinimli Bireyler Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi