Antalya’da Psikososyal Eğitimi

Antalya’da Psikososyal Eğitimi

Antalya’da Türkiye Özel Engelli Bakım Merkezleri Derneği tarafından organize edilen psikososyal eğitimi kalabalık bir topluluğun katılımı ile yapıldı.

Antalya’da Türkiye Özel Engelli Bakım Merkezleri Derneği tarafından organize edilen psikososyal eğitimi kalabalık bir topluluğun katılımı ile yapıldı.

Antalya’da düzenlenen eğitime Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanı Ömer Faruk Bilgin, Türkiye Özel Engelli Bakım Derneği Başkanı Evren Aslan, Özel Bakım Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Arıcı ve dernek üyeleri katıldılar.

Antalya’da düzenlenen eğitime Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Daire Başkanı Ömer Faruk Bilgin yaptığı konuşmada, sektörün gelişmesi bu tür etkinliklerin şart olduğunu ifade ederek,”Kuruluşlarımızda zaman zaman kriz durumları yaşanmakta olup, bu eğitimlerle krizleri en aza indirip  doğru bir yönetim modeli oluşturmamız için eğitim büyük önem arz etmektedir. Bugün burada düzenlediğimiz eğitim psikososyal ve koruma kriz yönetimi ile kurumlarımızda yaşanan olumsuzluklara karşı sistematik ve şefaf bir yönetim anlayışı oluşmasını sağlamayı planlamaktayız. Bugün düzenlediğimiz eğitime katılan herkese teşekkür ediyorum”dedi.

Türkiye Özel Engelli Bakım Derneği Başkanı Evren Aslan ise yaptığı konuşmada, bu eğitimin düzenlenmesine katkı veren, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne ve eğitimimize yoğun ilgi ve alaka gösteren, bakım merkezi temsilcilerine teşekkür ederek,”Yaptığımız işin içinde kriz durumları ile karşılaşıyoruz. Karşımıza çıkan krizleri önlemenin en pratik yolu düzenlenen eğitimlerdir. İşte burada yaptığımız eğitimde etkin kriz yönetimlerini sağlamaktır.Bu vesile 2023 yılını eğitim seferberliği yılı ilan ediyoruz.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın öncülüğünde gelişim göstererek toplumun bizden beklediği bakım hizmetlerini daha profesyonelce sürdürmeye devam edeceğiz. Eğitimin hazırlanmasında emeği geçen değerli akademisyen ve katılımcılara şükranlarımı sunarım”dedi. 

 

 

 

 



Yurt Dünya 19.12.2022 14:18:00 0
Anahtar Kelimeler: Antalya’ Psikososyal Eğitimi

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da apartmanın havalandırma boşluğuna düşen yavru kedi kurtarıldı

2

Kahramanmaraş'ta yaklaşık 150 dönüm buğday tarlası yandı

3

Hatay'da seyir halindeki otomobil yandı

4

Isparta'da sağlık çalışanları Gazze için "sessiz yürüyüş" düzenledi

5

Kahramanmaraş'ta silahlı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

6

Kahramanmaraş'ta kaçak avlanan 6 kişi para cezası

7

Isparta'da annesinin kullandığı traktörün altında kalan çocuk öldü

8

Antalya'da hava sıcaklığı sağanakla 11 derece azaldı

9

GÜNCELLEME - Adana'da boşandığı eşini öldüren kişi aynı silahla intihar etti

10

Mersin'de son 2 haftadaki uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 27 şüpheli tutuklandı