Antalyalı "Örümcek Adam"dan çocuklara bayram şekeri

Antalyalı

Antalyalı "Örümcek Adam"dan çocuklara bayram şekeri

ANTALYA (AA) - SÜLEYMAN ELÇIN - Antalya'nin islek caddelerinde ve parklarinda giydigi "Örümcek Adam" kostümünü, bu sefer, Ramazan Bayrami'ni da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsaminda evlerinde geçiren çocuklar için giyen Burak Soylu, duyarli davranisiyla yine gönüllere girdi.

Turizmci bir ailenin çocugu olarak dünyaya gelen 26 yasindaki Soylu, lise yillarindan itibaren dansa merak sardi.

Küçük yaslardan itibaren çok sevdigi kurgusal kahraman "Örümcek Adam"in dansini, ters durusunu ve ag atma gibi hareketlerini yapan Soylu, otellerde günübirlik gösteriler yaparak geçimini saglamaya basladi.

Soylu, egitim hayatini tamamladiktan sonra insanlari mutlu etmek için Örümcek Adam kostümüyle islek caddelerde ve parklarda boy göstermeye basladi.

- Her sosyal projenin içinde olmak istiyor

Kentte neredeyse herkesin tanidigi Soylu, Elazig depremi sonrasinda bölgeye giderek depremzede çocuklari da gösterileriyle eglendirdi.

Kovid-19 salginiyla mücadele tedbirleri kapsaminda sokaga çikamayan 65 yas ve üstü vatandaslarin verdikleri listeye göre, market ve manav ihtiyaçlarini adreslerine ulastiran Soylu, kostümünü bu kez de salgindan dolayi evlerinde kalan çocuklar için giydi.

Aldigi özel izinle evinin bulundugu Manavgat ilçesinde, çocuklar için mini dans gösterileri yapan, seker ve balon dagitan Soylu, bir kez daha herkesin gönlüne girmeyi basardi.

Soylu'yu Örümcek Adam kostümüyle gören çocuklar ise mutluluklarini alkislayarak gösterdi.

- "Çocuklarin gülümsemesi beni mutlu ediyor"

Soylu, AA muhabirine, Örümcek Adam hayranliginin, karakterin iç güzelligini ve ruhunu kesfetmesiyle basladigini söyledi.

Örümcek Adam karakterinin "iyilik yapma" gibi en güzel özelligini alarak insanlara sunmaya çalistigini aktaran Soylu, kendisinin "süper gücü"nün mutluluk saçmak ve iyilik oldugunu dile getirdi.

Üzerinde "Spiderman" yazdigi 1964 model klasik otomobil ya da motosikletiyle yollara düserek insanlara sevgi dagittigini belirten Soylu, söyle konustu:

"Beni gören insan, sinirli aninda bile gülüyor. Bu da beni mutlu ediyor. Özellikle çocuklar, beni çok seviyor. Gördükleri her yerde benimle fotograf çektirmek istiyorlar. Bayramda çocuklarin salgin nedeniyle mecburen evde kalmalari beni üzdü. Bütün çocuklara ulasmam mümkün degil ama en azindan mahallemdeki çocuklari mutlu etmek için harekete geçtim. Sokak sokak gezerek onlari eglendirdim. Balkonlardaki çocuklara seker attim, kapi önlerindekilere balon verdim. Onlar da bir nebze de olsa bayrami bayram gibi yasadi. Çocuklarin gülümsemesi beni mutlu ediyor. Onlara hep güzellikleri asilamaya çalisiyorum. Insallah büyüdüklerinde etraflarina iyilik saçan biri olurlar."

Mutluluklari gözlerine yansiyan çocuklar ise "Örümcek Adami görünce çok heyecanlandik. Televizyonlardan gördügümüz Örümcek Adam, bizi çok eglendirdi. Evde kaldigimiz su günlerde bizi çok eglendirdi. Onu çok seviyoruz." dediler.



Yurt Dünya 24.05.2020 12:01:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da çıkan yangında iş yeri zarar gördü

2

Kahramanmaraş'ta İsrail'in Gazze'ye saldırılarına protesto

3

Isparta'da üniversite öğrencileri, mezuniyet töreninde İsrail'e pankartlarla tepki gösterdi

4

Kahramanmaraş'ta üniversite öğrencilerinden Filistin'e destek

5

Alanya'da bir binanın bodrumunda çıkan yangında hasar oluştu

6

Adana'da "Dünya Tütünsüz Günü" etkinliği düzenlendi

7

Mersin'de üniversite öğrencilerinin Gazze'ye destek için başlattıkları çadır nöbeti sona erdi

8

Çukurova Üniversitesi'nde güneş enerjisi santrali kurulacak

9

Mersin'de gençlerin turizmde istihdamının hedeflendiği projenin çalıştayı yapıldı

10

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ile teknik direktör Alex'ten Burdur Valiliğine ziyaret