Antalyaspor-Çaykur Rizespor maçının ardından

Antalyaspor-Çaykur Rizespor maçının ardından

Antalyaspor-Çaykur Rizespor maçının ardından

ANTALYA - Hesap.com Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor'a 5-2 mağlup oldukları maçın ardından dile getirdiği değişim fikrine Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin ve oyuncuların yaklaşımının farklı olduğunu belirtti.

Belözoğlu, karşılaşmanın ardından yaptığı yazılı açıklamada, iç sahadaki Çaykur Rizespor mağlubiyetini "hayal kırıklığı" olarak nitelendirdi.

Mağlubiyetin tüm sorumluluğunu üzerine aldığını yineleyen Belözoğlu, "Böylesine bir mağlubiyetin oluşmasında, benim ve oyuncularımın performansı kadar bence Türkiye'nin açık ara en kötü hakeminin de performansı net bir şekilde belli ediciydi. İlk dakikalardan itibaren bunu hissettirdi." ifadesini kullandı.

Belözoğlu, Antalyasporlulardan özür dilediği açıklamasına şöyle devam etti:

"Camia olarak yaşadığımız hayal kırıklığından sonra değişimin daha doğru olacağı fikrimi başkanımız ve oyuncu kardeşlerimle paylaştım ancak başkanımız ve oyuncu kardeşlerimin yaklaşımı daha farklı oldu. Bu yolda beraber yürüdüğümüz, bunu bir çıkışın başlangıcı olarak görmemiz gerektiği yönünde fikir birliğine vardık. Bu süreçten çıkabilecek inanca sahip olduğumu paylaşıyor, Antalyaspor'a gönül verenlerden özür diliyorum. Mağlubiyet de galibiyet de futbolun bir parçası ancak dün akşam oynadığımız oyunu, yaşadığımız hayal kırıklığını tekrarlamamak için var gücümüzün de üzerinde bir eforla devam edeceğiz. Allah nasip ederse çok sevdiğim bu şehrin, çok sevdiğim camiasının yüzünü yeniden güldürmek inşallah nasip olacak."



Spor 4.10.2025 03:41:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi

2

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

3

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı

4

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

5

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

6

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

7

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

8

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

9

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

10

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi