Antalyaspor-Kayserispor maçının ardından

Antalyaspor-Kayserispor maçının ardından

Antalyaspor-Kayserispor maçının ardından

ANTALYA - Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Mondihome Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Bitexen Antalyaspor'un teknik sorumlusu Joao Carlos Valado Tralhao, üç puan hasretine en kısa sürede son vermek istediklerini söyledi.

Tralhao, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Mondihome Kayserispor karşısında ligin ilk üç maçından farklı sonuç almadıklarını anlattı.

Karşılaşmada iyi pozisyonlar yakaladıklarını ifade eden Tralhao, "Mücadelenin çok büyük bölümünü domine ettiğimizi, rakibimize hükmettiğimizi düşünüyorum ama bunu sonuca aktaramadık. Rakibimize karşı üstünlük kurmak için şanslar yakaladık ama sadece goller atamadık. Takım olarak iyi çalışıyoruz. Üç puanla takımımızı en kısa sürede buluşturacağız." değerlendirmesinde bulundu.



Spor 3.09.2023 02:09:40 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu