ANTALYA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla bugünkü antrenmanini, telekonferans yöntemiyle kulübün 12 yas alti takimiyla yapti.
Kulüpten yapilan açiklamaya göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini tedbirleri kapsaminda bireysel antrenmanlarin yani sira zaman zaman telekonferans araciligiyla bir araya gelerek toplu halde antrenmanlarini gerçeklestiren futbolcularin, bugünkü çalismasina Antalyaspor 12 yas alti takiminin minik futbolculari da katildi.
Antrenman, Teknik Direktör Tamer Tuna'nin konusmasiyla basladi. Tuna, çalismaya katilan minik futbolculara seslenerek, "Bugün, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafindan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açilisinin 100'üncü yili. Bugün ayni zamanda sizin de bayraminiz. Bugünkü çalismayi futbolcularimiza sizler yaptiracaksiniz. Bizler de sizlere katilacagiz. Hepiniz evde kalip saglikli yasamayi ihmal etmeyin. Iyi bayramlar diliyorum." ifadelerini kullandi.
Antrenmanda Futbol Direktörü Sedat Karabük ile 12 Yas Alti Takimi'nin antrenörleri, futbolculari ve A Takim oyunculari ile onlarin çocuklari da yer aldi.
Yaklasik 45 dakika süren çalismada, yapilacak hareketleri minik futbolcular sirayla belirledi. Kirmizi-beyazli ekibin A Takim oyunculari da gelecegin futbolcularini alkislayarak bayramlarini kutladi.