Antikacı Öztan: "Bu iş benim için hobi ölene kadar devam"

Antikacı Öztan:

Antikacı Öztan: "Bu iş benim için hobi ölene kadar devam"

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da antikacılık yapan Aydın Öztan, bu işin kendisi için bir hobi olduğunu ömrü yettiğince yapacağını söyledi.
Öztan, antika eşyalara merakının genç yaşlarda İstanbul’da başladığını belirterek, "Bit pazarlarında, büyüklerimizden, okuduğum belgelerden antika merakım arttı ve bu zamana kadar devam ediyor” dedi.
Türkiye’nin birçok yerinden hatta yurtdışından bile antika eşyalarını görüp almaya gelenlerin olduğunu belirten Öztan, "Buradaki antika eşyaları İstanbul veya Ankara’dan bulamazlar. Saatlerim, bakırlarım, camlarım, personellerim ve radyolarım çok eski. 70-80 yılından başlayıp, 100-150 yılına kadar dayanan eşyalarım var” diye konuştu.
Antika eşyalarını 50 liradan başlayıp, 5 bin liraya kadar çıkan fiyatla sattığını belirten Öztan, "Bu iş her şeyden önce benim için hobi. Daha önceden yaptığım için bu işi, evimde de bir sürü antika eşya var. Onlar çok daha değerli ve güzel. Seçilmiş malzemeler. Böyle devam edip gidecek. Ömrümün yettiği kadar, ölene kadar devam” şeklinde konuştu.


Güncel 10.03.2021 14:10:50 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı