Arabalı açık hava sinemasında beyaz perdeye “Bizim için Şampiyon” yansıdı

Arabalı açık hava sinemasında beyaz perdeye “Bizim için Şampiyon” yansıdı

Arabalı açık hava sinemasında beyaz perdeye “Bizim için Şampiyon” yansıdı

Arabalı açık hava sinemasının üçüncüsünü düzenleyen CarrefourSA, İstinye açık otoparkında “Bizim için Şampiyon” filmini sinemaseverlerle buluşturdu.
Haziran ayında 200 TL ve üzeri alışveriş yapıp arabalı açık hava sinemasına katılmak için SMS atanlar arasından 35 kişinin katıldığı gecede başrollerini Fikret Kuşkan, Farah Zeynep Abdullah ile Ekin Koç’un paylaştığı, at yarışlarının efsane atı Bold Pilot ile efsane jokey Halis Karataş’ın hikâyesinin anlatıldığı Bizim için Şampiyon filmi izlendi. Film başlamadan önce izleyicilere patlamış mısır ve gazlı içecek ikram edilirken OralB de diş macunu hediye etti.
Sosyal mesafe kuralları ile açık hava sineması
CarrefourSA’nın arabalı açık hava sinemasına katılan araçlar, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak, içinde en fazla 3 kişi olmak kaydıyla alana alındılar. 65 yaş üzeri müşteriler, bu yaş grubuna uygulanan sokağa çıkma yasağı sebebi ile etkinliğe katılamazken alanda araç içinde maske takılması kuralı uygulandı.


Güncel 27.06.2020 10:29:26 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı