Araçların bakımını öğrenciler yapacak

Araçların bakımını öğrenciler yapacak

Araçların bakımını öğrenciler yapacak

Sivas Valiliği himayesinde İl Özel İdaresi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında İl Özel İdaresine ait araçların periyodik bakım ve onarım hizmetlerinin Sivas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince gerçekleştirilmesine yönelik protokol imzalandı.
Sivas Valiliği Vali Ahmet Muammer Salonunda gerçekleştirilen imza törenine Sivas Valisi Salih Salih Ayhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
İmza töreninde konuşan Vali Ayhan, "2023 Eğitim Vizyonu" kapsamında iş dünyasının ihtiyaç duyduğu meslek ve alanlarda nitelikli işgücünün yetiştirilmesini amaçladıklarını belirterek eğitim, istihdam ve üretim bağlantısını önemsediklerini dile getirdi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kadir Algın ve Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı da, öğrencilerin mesleki becerilerini geliştirilmesi ve iş tecrübesi kazanmalarına imkan sağlayacak protokolün hayırlı olmasını diledi.
Vali Ayhan, Algın ve Savaşçı konuşmaların ardından protokolü imzaladı. Ayhan, imza töreninin ardından öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti.


Güncel 19.06.2021 09:09:59 0

İlginizi Çekebilir

1

EFVET genel konferansı Antalya'da düzenlenecek

2

Deloitte "Teknoloji Trendleri 2026" raporunu yayımladı

3

Hatay'da kırsal deprem konutlarının yapımı sürüyor

4

Binance TR ve Matriks'ten kripto varlık işlemlerinde işbirliği

5

Akseki Kurabiyesi minik öğrencilere tanıtıldı

6

Tarsus'ta Filistin halkına destek için kermes düzenlendi

7

Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu şehit kabrini ziyaret etti

8

Aksu Uçak Lisesi'nde kütüphane, etüt ve müzik sınıfı açıldı

9

Osmaniye'de evde çıkan yangın söndürdü

10

Limak Çimento CDP listesine iki alanda girdi