Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu NATO savaş gemileri Batum’a demir attı

Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu NATO savaş gemileri Batum’a demir attı

Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu NATO savaş gemileri Batum’a demir attı

Gürcistan’daki Batum Limanı’na tatbikat için gelen ve aralarında Türkiye’nin de bulunduğu NATO’ya ait 5 savaş gemisi demirledi.
Gürcistan’ın Batum kentinde bulunan Batum Limanı’na tatbikat için gelen ve aralarında Türkiye’nin de bulunduğu NATO’ya ait 5 savaş gemisi demirledi. Gürcistan’ın İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İspanya, İtalya, Bulgaristan, Romanya ve Türkiye’den savaş gemilerinin limana demirlediği belirtildi.
Gemiler için düzenlenen karşılama törenine ise Gürcistan’ın Acara Özerk Cumhuriyeti Başkanı Tornike Rijvadze, Gürcistan İçişleri Bakanlığı Sınır Polisi Sahil Güvenlik Dairesi Müdürü Ramaz Papidze ve diğer yetkililer katıldı.
Gemilerin Gürcistan kara sularında Sahil Güvenlik Dairesi ile birlikte tatbikatlar düzenleyeceği aktarılırken, tatbikat ile Gürcistan donanması ile NATO arasındaki etkileşimi, uyumluluk düzeyini ve Gürcistan’ın savunma yeteneklerini artırmak olduğu ifade edildi.


Güncel 28.09.2021 21:04:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

2

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

4

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

5

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

6

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı

7

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

8

Antalya'da hortum ve fırtınadan zarar gören üreticiye sera naylonu dağıtıldı

9

Antalya'da "Sanat Üzerine Sohbetler" söyleşisi düzenlendi

10

Mersin'de kaçak 2 milyon 10 bin makaron ve 227 kilogram nargile tütünü ele geçirildi