Arda bebeğin teyzesi de kurtarıldı

Arda bebeğin teyzesi de kurtarıldı

Arda bebeğin teyzesi de kurtarıldı

Giresun İl Müftülüğü ve TDV Arama Kurtarma ekibindeki gönüllü din görevlileri, Adıyaman’da 4 kişiyi daha enkazın altından sağ olarak kurtardı.
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinesinde arama kurtarma çalışmaları sürüyor.
Zamana karşı yarışın sürdüğü Adıyaman’da çalışmalara destek veren Giresun İl Müftülüğü ve TDV Giresun Arama Kurtarma ekibi, Filistin Mahallesi’nde ikisi çocuk toplam 4 kişiyi daha enkazın altından sağ kurtardı.
TDV Arama Kurtarma ekibi, 8 Şubat Çarşamba günü Arda bebeği kurtarmasının ardından bugün de Ejder bebek, Arda bebeğin teyzesi Birgül’ü ve ismi İlhan olan bir kişiyi daha kurtardı.
Depremden yaklaşık 71 saat sonra umutlu bekleyişini sürdüren vatandaşlar ise duygu dolu anlar yaşadı.
Dualar eşliğinde ambulansa bindirilen yaralılar hızlıca hastaneye sevk edildi. Giresun ekibi, Müjgan bebeği de enkaz altından sağ olarak kurtarmıştı.


Yurt Dünya 9.02.2023 18:13:03 0
Anahtar Kelimeler: arda bebeğin teyzesi de kurtarıldı

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

3

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

4

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

5

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

6

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

7

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

8

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

9

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

10

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı