Ardahan’da ilçe çöplükleri tarihe karışıyor

Ardahan’da ilçe çöplükleri tarihe karışıyor

Ardahan’da ilçe çöplükleri tarihe karışıyor

Ardahan Belediyeler Birliği Başkanı olan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, 1 Temmuzdan itibaren il genelindeki çöplerin katı atık toplama merkezinde toplanacağını söyledi.
Azizoğlu, Ardahan’daki belediye başkanlarıyla Valilikte toplantı salonunda ’Çöplerin katı atıkta toplanması’ konulu toplantıda yaptığı konuşmada, ilçelerin en büyük sorunlarından birinin vahşi çöp depolama yöntemi olduğunu belirterek, ’’Bu yöntem, her yerde olduğu gibi ilçelerimizde de halk sağlığı ve çevre sağlığı açısından çok ilkel bir yöntem. Görsel bakımdan da son derece çirkin. Biz de Belediyeler Birliği olarak tüm ilçelerimizdeki çöpleri kaldırıp ilkel depolamayı bitiriyoruz.’’ dedi.
Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar ise yaptığı konuşmada, Çöplerin ilçe dışına çıkartılarak, ilçedeki çöplük alanlarının kaldırılması, çevre ve halk sağlığı açısından önemli bir çalışma olduğunu söyledi.


Güncel 24.06.2020 16:09:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı