Arnavutköy’de konteynerde oturan çocuklar çakmak gazı patlayınca böyle kaçıştı

Arnavutköy’de konteynerde oturan çocuklar çakmak gazı patlayınca böyle kaçıştı

Arnavutköy’de konteynerde oturan çocuklar çakmak gazı patlayınca böyle kaçıştı

Arnavutköy’de gece vakti çalıştıkları iş yerinin bahçesinde bulunan konteynerin içerisine giren çocuklar bir süre sonra konteynırın içerisinde bulunan çakmak gazının patlamasıyla birlikte alev aldı. Çocukların alev alan konteynerden kaçma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz gece Arnavutköy Anadolu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Enes E. İsimli çocuk çalıştığı iş yerinin bahçesinde bulunan konteynerde oturmak için arkadaşları Tunahan A. ve Akın V.’yi çağırdı, konteyner içerisinde oturan çocuklar bir süre sonra çakmak çakınca konteynerde bulunan çakmak gazı parlayarak yanmaya başladı. Yanan konteyner içerisinden kaçışan çocukların o anları güvenlik kamerasına yansıdı. Hastaneye kaldırılan çocuklardan 2’si ağır şekilde yaralandı, çocukların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Köpekleri fırlattılar
Görüntülerde konteynerden kaçışan çocukların peşlerindeki köpekleri de fabrikanın içine fırlattığı görüldü. Yaşananlardan sonra polis olay yerinde inceleme başlattı.



Yurt Dünya 8.07.2021 10:18:25 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da Atabey OSB yatırımcıları bekliyor

2

Mersin'de hasta taşıyan ambulansla cipin karıştığı kazada 3'ü sağlık çalışanı 5 kişi yaralandı

3

Hatayspor, Taylan Özgün'ü transfer etti

4

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

5

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

6

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

7

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

8

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

9

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

10

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı