Arpaçay’da silah ve av tüfeği ele geçirildi

Arpaçay’da silah ve av tüfeği ele geçirildi

Arpaçay’da silah ve av tüfeği ele geçirildi

Arpaçay’da 4 kişinin evinde jandarma ekiplerince yapılan aramada silah, av tüfeği ve mühimmat ele geçirildi.
İl Jandarma Komutanlığı’nca Kars’ın Arpaçay ilçesi Tepeköy mevkiinde önceden tespit edilen 4 kişinin evine jandarma operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda yapılan aramada, 1 adet tabanca, 3 adet tabanca şarjörü, 2 adet av tüfeği, 5 adet av tüfeği kartuşu, 1 adet kamera kayıt cihazı ve silahlara ait 100 adet mühimmat ele geçirilerek muhafaza altına alındı.
Muhafaza altına alınan silahlar kriminal inceleme yapılmak üzere Jandarma Kriminal Merkezine gönderildi. Olayla ilgili şüpheli 4 hakkında adli işlem yapıldı.
Kars Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, “Kars İl Jandarma Komutanlığı, asli vazifesi olan tüm vatandaşlarımızın emniyet ve huzuru ile asayişin temin ve muhafazasını sağlamak için sorumluluk sahasında faaliyetlerine kesintisiz olarak devam etmektedir” denildi.


Yurt Dünya 15.10.2020 10:44:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da fabrikanın çatısından düşen işçi öldü

2

Mersin'de fiyat etiketi ve haksız fiyat artışı denetiminde 360 bin 924 lira ceza kesildi

3

2 milyon liralık dolandırıcılık olayının şüphelisini yakalayan polisler ödüllendirildi

4

RoofStacks ve Fırat Üniversitesi'nden yeni nesil yazılımcı yetiştirme ve istihdam programı

5

OMSAN Lojistik Tanger Med benzeri liman kurmayı hedefliyor

6

EY-Parthenon'un Türkiye İnşaat Sektörü Görünümü çalışması yayımlandı

7

Türkiye Kadın Girişimci Akademisi Ordu mezunlarını verdi

8

Adana'da "Ulusötesi Etkileşimlerde Uluslararası Arena Diplomasi Zirvesi" başladı

9

Osmaniye'de yangından etkilenen 45 hektarlık alan 7 bin 500 fidanla yeşertilecek

10

Hatay'da anne adayları doğum korkularını gebe okulundaki eğitimlerle aşıyor