Artvin-Erzurum karayolundaki heyelan havadan görüntülendi

Artvin-Erzurum karayolundaki heyelan havadan görüntülendi

Artvin-Erzurum karayolundaki heyelan havadan görüntülendi

Artvin-Erzurum karayolu meydana gelen heyelan nedeniyle çift taraflı olarak ulaşıma kapandı. Heyelanın boyutu gün ağarınca havadan görüntülendi.
Artvin-Erzurum karayolunun 45. kilometresi Esenkaya köyü mevkiinde dün akşam saatlerinde heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları karayolunu araç trafiğine kapattı. Yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, karayolları ekipleri bölgeye sevk edildi.
Yamaçtan toprak ve kaya parçaları akmaya devam ederken, heyelan riskine nedeniyle karayolları ekipleri çalışma yapamadı. Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından bölgeye gönderilen profesyonel dağcı ekipleri, heyelanlı alanda yapacağı zemin etüdü çalışmasından sonra yolun ulaşıma yeniden açılması bekleniyor.
Bölgede yaşanan heyelanın boyutu ise gün ağarınca havadan görüntülendi. Yamaçtan toprak ve kaya parçaları devam ettiği görünürken, araç sürücüleri ise beklemek yerine farklı güzergahtan yollarına devam etti.


18.04.2023 13:20:11 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da nehre düştüğü iddia edilen kişiyi arama çalışması başlatıldı

2

Hatay'da ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

Hatay'da depremde hasar alan tarihi Yenişehir Cami ibadete tekrar açıldı

4

Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

5

Isparta’da Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

6

GÜNCELLEME - Mersin'de cipin çarptığı yayalardan 3'ü hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı

7

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

8

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

9

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

10

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi