Artvin’de hortum evlerin ve ahırların çatısını uçurdu

Artvin’de hortum evlerin ve ahırların çatısını uçurdu

Artvin’de hortum evlerin ve ahırların çatısını uçurdu

Artvin’in Şavşat ilçesi meydana gelen hortum paniğe neden oldu. Hortum 20 ev ve ahırın çatısını uçurdu. O görüntüler ise cep telefonuna saniye saniye yansıdı.
Artvin’in Şavşat İlçesi Pınarlı köyünde akşam saatlerinde hortumda meydana geldi. Köyde etkili olan hortum yaklaşık 20 ev, ahır ve samanlığın çatısını uçurarak zarar verdi. Hortumun etkisiyle çatılardan kopan çok sayıda sac, çevreye dağılırken, herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı. Oluşan hortumun yaklaşık 10 dakika sürerken hortum sonrası köye yağmur ve dolu yağdı. Korku ve paniğe neden olan hortumun geldiği an, bazı vatandaşlar tarafında cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.
Hortum sonrası olay yerine jandarma, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edilirken, hasar tespit çalışmaları başlatıldığı öğrenildi.


Yurt Dünya 22.08.2021 19:29:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye Katılım Sigorta'dan TARSİM'e ziyaret

2

Belen'de Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

3

Biruni Teknopark Tech Export Türkiye Summit 2025'te ödül aldı

4

Sumbas ilçesinde çiftçilere 10 bin zeytin fidanı dağıtıldı

5

Kozan'da hastane önünde bekleyenlere çorba ikram edildi

6

Toptalent'tan Mitsubishi Electric Türkiye yöneticisine insan kaynakları ödülü

7

Migros üçüncü kez "Global A Liderleri" listesinde

8

Akbank mobil bankacılıkta tüm güvenlik işlemlerini tek menüde topladı

9

CW Enerji panelleriyle Polyteks'in enerji ihtiyacına kalıcı çözüm

10

Morpara uluslararası para transferinde yeni özellikleri devreye aldı