Aşı olan Başhekim Korur: "Halkımızı aşı olmaya davet ediyoruz"

Aşı olan Başhekim Korur:

Aşı olan Başhekim Korur: "Halkımızı aşı olmaya davet ediyoruz"

Samsun’da özel hastanelerde de aşılama süreci başladı. Aşı olan Başhekim Dr. Ahmet Muhlis Korur, "Aşının koruyuculuk açısında önemini gayet iyi biliyoruz. Halkımızı aynı şekilde tereddütsüz aşı olmaya davet ediyoruz" dedi.
Samsun’a gönderilen 26 bin doz korona virüs aşısı devlet, özel ve halk sağlığı merkezlerine dağıtımı yapıldı. Çin’den getirilen Sinovac firmasına ait Coronavac isimli inaktif Kovid-19 aşılarını ilk olarak sağlık çalışanları oluyor. Samsun Büyük Anadolu Hastanelerinde de kurulan aşı odalarında aşılar yapılıyor.
Büyük Anadolu Hastanesi Meydan ve Merkez Şubelerinin Başhekimleri Kovid-19 aşısı olarak insanları aşı olmaya davet etti. Aşının koruyuculuk açısından önemini bildiklerini ifade eden Başhekim Korur, "Önümüzdeki günlerde tamamen normale erişebilmek için aşının ne kadar gerekli olduğunun herkes bilincindedir diye düşünüyorum. Bizler sağlık çalışanları olarak ilk biz oluyoruz. Halkımızı da aynı şekilde tereddütsüz aşı olmaya davet ediyoruz" diye konuştu.

"Önlemlerimize tüm titizlikle aşıdan sonra da devam etmemiz gerekiyor"
Başhekim Dr. Alparslan Tuhta ise, "Aşımızı olduk. Aşı sadece kişiyi korur. Önlemlerimize tüm titizlikle aşıdan sonra da devam etmemiz gerekiyor. Toplum olarak Sağlık Bakanlığımızın beklediği kriterlerde önlemlerimizi devam ettireceğiz. Bu pandemi sürecini Allah nasip ederse yaz aylarının başında atlatacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.
Büyük Anadolu Hastanesi Genel Müdürü Yasemin Turan, Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, hastanenin Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Yakup Yönten ve Yardımcısı Dr. Nilgün Yönten de Kovid-19 aşısı oldu.


Güncel 14.01.2021 15:39:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de Berat Kandili idrak edildi

2

Antalya'daki otobüs kazasında hayatını kaybeden 12 yaşındaki Seymen Çınar Sarı'nın cenazesi defnedildi

3

Antalya'da servis araçlarının kaza yapması sonucu iki öğrenci yaralandı

4

Burdur'da Dünya Sulak Alanlar Günü etkinliği gerçekleştirildi

5

Hatay'da hayırsever iş insanının desteğiyle yaptırılan okul hizmete girdi

6

Türk Kızılay Hatay Şube Başkanı Kimyonoğlu, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

Adana'da polis ekipleri okulların çevresinde denetim yaptı

8

Kalite güvencesi sistemleri eğitimin sürekli gelişimine önemli katkı sunuyor

9

Osmaniye’de jandarma son bir haftada 111 şüpheliyi yakaladı

10

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı