Asırlık çınar 111 yaşında vefat etti

Asırlık çınar 111 yaşında vefat etti

Asırlık çınar 111 yaşında vefat etti

Manisa’nın Alaşehir ilçesi Hacıaliler Mahallesinde oturan ve Alaşehir’in en yaşlı kişisi olan 5 çocuk annesi 111 yaşındaki Hanım Ölmez, hayatını kaybetti.
Alaşehir’in en yaşlı kişisi olan 111 yaşındaki Hanım Ölmez yaşlılığa bağlı sebeplerden bugün hayatını kaybetti. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun tarafından 5 Mayıs Anneler Günü’nde ziyaret edilen ve Anneler Günü kutlanan Ölmez, Babalar Gününde akşama doğru hayata veda etti. Hacıaliler Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ölmez’in naaşı Hacıaliler Mezarlığında toprağa verildi.
Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Anneler Günü ziyaretinde, "Asırlık çınarlarımızdan birisini ziyeret ediyoruz. Hanım Teyzemiz 111 yaşında Cumhuriyetten daha büyük. Cumhuriyetin kuruluşuna şahitlik etmiş, o anıları biriktirmiş. Kendisine sağlık ve sıhhat diliyoruz" demişti. 111 yaşındaki Hanım Ölmez’e kızı Zeynep Toklu bakıyordu.


Güncel 21.06.2020 23:40:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

2

Adana'da trafik denetimi yapıldı

3

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

4

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

6

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

7

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

8

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

9

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

10

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı