Aşkale kar’a teslim

Aşkale kar’a teslim

Aşkale kar’a teslim

Erzurum’un Aşkale ilçesi Nisan ayında kış mevsimini yaşıyor.
Sahur vaktinde başlayan yoğun kar yağışı ilçe merkezinde etkili oldu. Kar kalınlığının 20 santimetreye kadar ulaştığı ilçede uzun bir zamanın ardından beyaza büründü.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, Erzincan, Bayburt ve çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak diğer yerlerin karla karışık yağmur, yükseklerinin kar yağışlı geçeceği; sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus hadisesi görüleceğinin tahmin edildiği belirtildi.
Rüzgâr’ın kuzey batı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin edildiği belirtilen açıklamada, bölgede yüksek kar örtüsü bulunan dik eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi bulunduğundan, yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.


Güncel 8.04.2023 12:35:57 0
Anahtar Kelimeler: aşkale kar’a teslim

İlginizi Çekebilir

1

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

3

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

4

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

5

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

6

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

7

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

8

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

9

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

10

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu