ASKİ, Söke Güllübahçe’de kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor

ASKİ, Söke Güllübahçe’de kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor

ASKİ, Söke Güllübahçe’de kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), ilk etabı daha önce bitirilen Söke Güllübahçe Mahallesi kanalizasyon altyapısının ikinci etap çalışmalarına devam ediyor. Toplam 9 milyon 625 bin liralık yatırım yapılan ikinci etap da bitirildiğinde Güllübahçe daha modern bir altyapı ağına kavuşmuş olacak.
Aydın genelinde altyapı çalışmalarına devam eden ve hizmet odaklı çalışmaları planlı bir şekilde yürüten ASKİ ekipleri, Söke Güllübahçe’de de çalışmalarını sürdürüyor. 7 kilometrelik ikinci etap çalışmaları için mahallede hummalı bir çalışma sürdürülüyor.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Güllübahçe’nin altyapısını da modern bir hale getireceklerini söyleyip, Aydın genelinde altyapı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünün altını çizdi. Başkan Çerçioğlu, Güllübahçe’deki çalışmayı kısa süre içerisinde bitirip hizmete almayı planladıklarını belirtti.


Güncel 1.09.2022 12:28:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Tami ve T-Soft'tan e-ticaret işletmelerine çoklu banka sanal POS çözümü

2

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

3

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

4

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

5

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

6

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

7

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi

8

Osmaniye'de 122 üreticiye ekipman desteğinde bulunuldu

9

Hatay’da toprağa gömülü halde bulunan 10 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor

10

Osmaniye’de 122 üreticiye 3,3 milyon liralık ekipman desteği