Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103’üncü yılı coşkuyla kutlanacak

Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103’üncü yılı coşkuyla kutlanacak

Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103’üncü yılı coşkuyla kutlanacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103’üncü yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Kent 27 Aralık’a özel olarak Türk bayraklarıyla donatılırken kutlamalar çerçevesinde “Kızılca Günden Sonsuza” lirik anlatısı ve ünlü sanatçı Buray Ankaralılarla buluşacak.
Kutlamalar “kızılca günden sonsuza” adlı lirik anlatı ile başlayacak
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 103. Yıl dönümü kutlamaları “Kızılca Günden Sonsuza” adlı lirik anlatı ile başlayacak. Yazarlığını Neşe Karataş Erdil’in yönetmenliğini Firdevs Aylin Tez’in şefliğini Kemal Günüç’ün oyunculuğunu ise Gamze Karababa ile Doğuşcan Apel’in yaptığı lirik anlatı 27 Aralık 2022 Salı günü saat 19.00’da başlayacak.
Sanatçı Buray sevilen şarkılarını başkentliler için seslendirecek
Ünlü sanatçı Buray, 27 Aralık kutlamaları çerçevesinde en sevilen şarkılarını Başkentliler için seslendirecek. 27 Aralık 2022 Salı günü saat 20.00’de Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşecek konserde Buray, şarkılarını Ankaralılarla birlikte söyleyecek.


Güncel 24.12.2022 10:20:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da ilk ders “bayrak sevgisi” temasıyla başladı

2

Antalya'da otobüs kazasında hayatını kaybedenlerin cenazeleri yakınlarına teslim ediliyor

3

Antalya'da hortum ve fırtınadan zarar gören üreticiye sera naylonu dağıtıldı

4

Antalya'da "Sanat Üzerine Sohbetler" söyleşisi düzenlendi

5

Mersin'de kaçak 2 milyon 10 bin makaron ve 227 kilogram nargile tütünü ele geçirildi

6

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde tanışan çift Osmaniye'de düğün yaptı

7

Alanyaspor, Boluspor maçının hazırlıklarına başladı

8

Adana'da Dünya Sulak Alanlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi

9

Osmaniye’de yeni tırmanış rotaları için çalışma başlatıldı

10

Hatay'da dağdan düşen kaya parçasının altında kalan işçi öldü