Atık lastikleri Karaçay'a bıraktılar: "Cenneti Cehenneme çevirmeyin"

Atık lastikleri Karaçay

Atık lastikleri Karaçay'a bıraktılar: "Cenneti Cehenneme çevirmeyin"

Serkan TALAN- Osmaniye’nin Toprakkale ilçesi Kumarlı Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından atık araba ve kamyon lastikleri Karaçay’a bırakıldı. Konuya mahalle sakinleri tepki gösterdi. 

Video Linki:https://youtu.be/uCQ3ddlbk5E
Geçtiğimiz günlerde Kumarlı Mahallesi’nden geçen Karaçay’a kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından atık lastikler bırakıldı. Atık lastikleri bırakan kişi ya da kişiler olay yerinden hızlıca kaçtı. Atık lastiklerin bırakıldığı bölgede evi olan Hilmi Uyduran olaya tepki göstererek “Bizler burayı cennete çevirmek isterken bazı kendini bilmezler buraya atıklarını dökerek burayı cehenneme çeviriyorlar” dedi. 
Karaçay’da atıklar nedeniyle balık ölümlerinin de yaşandığını aktaran Uyduran yetkililerin konuya duyarlılık göstererek Karaçay’a sahip çıkmasını beklediklerini kaydetti. 
Konuya bir tepki de Kumarlı Mahalle Muhtarı Turgut Uyduran’dan geldi. Muhtar Uyduran zaman zaman Karaçay’a böyle atıklar bırakıldığını atık lastiğin ise ilk defa bırakıldığına şahit olduklarını kaydetti. 
Atık lastikleri bırakanları tüm araştırmalarına rağmen tespit edemediklerini aktaran Turgut Uyduran “Lütfen atıklarınızı Karaçaya bırakmayalım. Bu atıklar doğada kaybolmuyor. Allah korusun sel geldiğinde bu lastikler bir yerleri tıkar daha büyük felaketlere neden olur. Belediyemizden yetkililerden bu atıkların kaldırılmasını istiyoruz” diye konuştu.



Osmaniye 8.09.2022 16:08:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Muhteşem Düğün Töreni

2

Osmaniye'nin Gururu Aybüke Yalçın

3

Osmaniye'nin Sakızgediği Kavşağı Ulaşıma Açıldı

4

Suriye'de görev yapacak özel harekat polisleri Osmaniye'den törenle uğurlandı

5

Hatay'da öğrencilere siber suçlar anlatıldı

6

Osmaniye'de 18 engelli genç temsili askerlik yaptı

7

Osmaniye'de 13 yaşından beri kaktüs yetiştiren Yunus Gedik, bahçesini doğal fotoğraf stüdyosuna çevirdi

8

Osmaniye'de sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

9

Osmaniye'de aranan firari hükümlü yakalandı

10

Osmaniye'de genç avukata silahlı saldırı