Av. Oğuzhan Taşkın Dörtyol Şube Başkanlığına Atandı

Av. Oğuzhan Taşkın Dörtyol Şube Başkanlığına Atandı

Av. Oğuzhan Taşkın Dörtyol Şube Başkanlığına Atandı

Ülküocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Dörtyol Şube Başkanlığına 03 Eylül 2022 Cumartesi günü Genel Merkez tarafından Avukat Oğuzhan Taşkın atandı.

Dörtyol Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı Şube başkanlık görevini 4 yıldır sürdüren Oğuzhan Özdemir görevden alınmasının ardından “Ocak adına yaptığım tüm iyilikler davamızın, hatalar ise şahsımındır” diyerekyaptığı yazılı açıklamada; “4 yıldır sürdürmekte olduğum Ülkü Ocakları Dörtyol İlçe Başkanlığı görevini bugün itibariyle bırakmış bulunuyorum.

Bu süre zarfında teslim aldığım bu şerefli bayrağı yere düşürmemek adına var gücümle mücadele ettim. Bu konuda takdir kıymetli Ülküdaşlarımızındır. Bu hususta, yönetim kurulu üyesi dava arkadaşlarım ile birlikte Dörtyol adına memleketimiz adına birçok güzel projeye imza attık. Dörtyol Ülkü Ocaklı olmanın farklılığını her zaman hissettirdik. Allah tüm yönetici arkadaşlarımdan razı olsun. 4 yıllık görev süresinde yaptığımız tüm çalışmalarda bizi yalnız bırakmayan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu süre zarfında beraber çalıştığım Hareketimizin Lideri Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ye, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım'a, MHP Hatay Milletvekilimiz Ağabeyim Lütfi Kaşıkçı 'ya, geçmiş dönem İl Ocak Başkanımız Metin Taşçı 'ya, MHP Dörtyol İlçe Başkanımız İlyas Berik 'e, MHP Dörtyol önceki dönem İlçe Başkanı Şerif Türker'e, önceki dönem Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy'a teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı zamanda Dörtyol adına birçok projede birlikte hizmetler yaptığım tüm Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarına kıymetli muhtarımıza teşekkür ediyorum. Ocak adına yaptığım tüm iyilikler davamızın, hatalar ise şahsımındır. Tüm herkesten helallik ister, bu süre zarfında bilmeden kırdığım hakkına girdiğim büyüklerimden ve kardeşlerimden özür dilerim.

Bu davanın bir bireyi olarak hizmetime karınca misali devam edeceğim. Eşim başta olmak üzere Ocak Başkanlığım süresince yanımda duran tüm herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim davamıza zeval vermesin.'' dedi.

Göreve getirilen Av. Oğuzhan Taşkın da “Dörtyolumuzda özlenen Ülkücü iradeyi en iyi şekilde temsil etmek adına elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret göstereceğiz.” Diyerek yaptığı yazılı açıklamada; ““Değerli Büyüklerim, Kıymetli Dava Arkadaşlarım; Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu mukaddes davayı bizlere emanet eden Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in ve Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin olurları, Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanımız Sayın Alihan Döner Beyefendinin takdir ve tensipleri doğrultusunda 3 Eylül 2022 tarihi itibari ile Dörtyol Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım.Kökleri kadim mazide, yüzyıllarca nakış nakış işlenen bir fikir hareketinin son yarım asırda vücut bulmuş, destansı mücadelenin bir temsilcisi olmak elbette ki büyük sorumluluk gerektirir.Bu bağlamda mensubu olmaktan şeref duyduğum Ülkücü Hareketin çatısı altında bir olacağız, diri olacağız, gönüller yapacağız.

Dörtyolumuzda özlenen Ülkücü iradeyi en iyi şekilde temsil etmek adına elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret göstereceğiz.

Yüce Türk Milletinin şanlı tarihinden ve mücadelesinden ilham alarak; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde; Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yolunda; Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin çizgisinde; Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendi’nin emrinde Ülkücü Türk Gençliğine yakışır bir duruş ve olgunlukla Şehitlerimizin emaneti olan davamıza ve Turan ülkümüzün her alanda gurur duyduğu neferleri olacağız.Kırmızı çizgimiz Lider Teşkilat Doktrinidir ve bu hususta hiçbir müsamaha gösterilmeyecektir.Dörtyol Ülkü Ocaklarının açıldığı ilk günden, bugüne dek görev yapan tüm başkanlarımıza ve yönetimlerinde bulunan ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum.Gayret bizlerden, takdir Yüce Allah'tandır. Cenab-ı Allah kutlu hareketimize layıkıyla hizmet etmeyi cümlemize nasip etsin. Var olsun Ülkü Ocakları.” dedi.

 



Bölgeden 5.09.2022 15:25:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta ağır hasarlı bina kendiliğinden çöktü

2

Hatay'da darbedilerek öldürülen kişinin ailesinden soruşturmanın genişletilmesi talebi

3

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Manolya Apartmanı'na ilişkin davada ilk duruşma görüldü

4

Adana'da 15 firari hükümlü yakalandı

5

Hatay'da otomobile tutunarak giden bisikletlinin tehlikeli yolculuğu kamerada

6

Hatay'da toz taşınımı etkili oluyor

7

Hatay'da cami önünde silahlı saldırıya uğrayan imam hayatını kaybetti

8

Hatay'da sulama kanalında boğulan çocuğun cenazesi defnedildi

9

Kahramanmaraş'ta depremde zarar gören alt yapının yenilenmesi çalışmaları sürüyor

10

Adana'da polisler özel gereksinimli çocuklarla buluştu