Avcılar’da 19 bin seçmen kayıtlı okulda yoğunluk oluştu

Avcılar’da 19 bin seçmen kayıtlı okulda yoğunluk oluştu

Avcılar’da 19 bin seçmen kayıtlı okulda yoğunluk oluştu

Türkiye’nin 19 bin 351 kişiyle en fazla seçmen kaydının olduğu okullardan Avcılar Leyla Bayram İlkokulu ve çevresindeki yoğunluk drone ile havadan görüntülendi.
Türkiye saat 08.00 itibariyle 28’inci dönem Milletvekili Seçimi ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gitti. Avcılar’da bulunan 19 bin 351 kişiyle en fazla seçmen kaydının olduğu okullardan Avcılar Leyla Bayram İlkokulu’na vatandaşlar oy kullanmak için adeta akın etti. Okula giriş çıkışta yoğun güvenlik önlemi alınırken, trafikte de yoğunluk oluştu. Oluşan yoğunluk drone ile havadan görüntülendi.
Oy kullanmaya gelen vatandaşlardan Sezer Yalçın, “Oyumuzu kullandık. Demokrasi görevimizi yerine getirdik. Vatana millete hayırlı olsun” dedi.
Oyunu kullanmak için okula gelen bir diğer vatandaş Cafer Çadırardıç ise “İnşallah ülkemiz için hayırlı olur. Oyumuzu kullandık ailecek. Türkiye Cumhuriyeti’ne hayırlı olsun” diye konuştu.


Yurt Dünya 14.05.2023 14:54:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı