Avni Akyol vefatının 23. yılında mezarı başında anıldı

Avni Akyol vefatının 23. yılında mezarı başında anıldı

Avni Akyol vefatının 23. yılında mezarı başında anıldı

Düzce’nin yetiştirdiği önemli devlet adamı, siyasetçi ve eğitimci merhum Avni Akyol, vefatının 23. yıldönümünde kabri başında öğrenciler ve sevenleri tarafından anıldı.
Kültür Eski Bakanlığı ve Milli Eğitim Eski Bakanlığı yapan siyasetçi, eğitimci merhum Avni Akyol, vefatının 23. yıl dönümünde Düzce Şehir Mezarlığı’ndaki kabri başında sevenlerinin katılımıyla anıldı. Törene Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Akyol ailesi, Avni Akyol İlkokulu öğretmen ve öğrencileri ve sevenleri katıldı.
Şehir Mezarlığında yapılan anma töreninde Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi. Ardından dağıtılan ikram ile anma programı sona erdi.

Başkan Özlü’den mesaj
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’de Avni Akyol’un ölüm yıldönümünde bir mesaj paylaştı. Mesajında “Düzce’mizin yetiştirdiği müstesna isim, devlet ve siyaset adamı, kıymetli Bakanımız Avni Akyol’u vefatının 23. yılında rahmet, saygı ve özlemle anıyoruz” dedi.


Güncel 30.09.2022 15:24:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı