Avrupalı savcılar Hamamönü’nde

Avrupalı savcılar Hamamönü’nde

Avrupalı savcılar Hamamönü’nde

Arnavutluk, Bulgaristan, Kosova, Moldova ve Romanya’dan gelen savcı heyeti, Altındağ’ın tarihi bölgesi Hamamönü’nü gezdi.
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’nın davetlisi olarak Türkiye’ye gelen Arnavutluk, Bulgaristan, Kosova, Moldova ve Romanya’da görev yapan savcı heyeti, Altındağ’ın tarihi bölgesi Hamamönü’nü dolaştı. Heyet, Altındağ’ın tarihi sokaklarına hayran kaldı.
Tarih ve kültür bir arada
Savcı heyeti, önce Hamamönü’nün tarihi hakkında bilgi sahibi oldu, ardından bölgeyi gezdi. Mehmet Akif Ersoy Evi’ni yakından görme fırsatı bulan heyet üyeleri, eski Ankara evlerini de ilgiyle inceledi. Heyet, daha sonra Hamamönü Sanat Sokağı’na geçti. Buradaki atölyeleri gezen heyet, Hamamönü’nde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyet, Altındağ Belediyesi tarafından Hamamarkası’nda devam eden restorasyon çalışmaları hakkında da bilgi aldı.


Güncel 17.04.2021 10:11:50 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı