Aydın Büyükşehir Belediyesi gençleri Aydınfest’te buluşturuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi gençleri Aydınfest’te buluşturuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi gençleri Aydınfest’te buluşturuyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi gençleri birbirinden farklı etkinliklerin ve konserlerin olacağı Aydınfest’te buluşturuyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Tekstil Alanı’nda 12 Haziran Pazar günü saat 16.00’da başlayacak olan festivale tüm Aydınlıları davet etti.

Necati ve Saykolar’ın sahneye çıkacağı Aydınfest’te televizyon programcısı Okan Bayülgen de gençlerle buluşacak. Festivalde ayrıca DJ performans, Feta ve Uyanışband ile Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sahnede olacak. Metaverse dünyasına yolculuğun da olacağı festivalde bisiklet, motosiklet, Vosvos korteji ile birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıkacağı Colorzest de düzenlenecek.

Tüm Aydınlıları festivale davet eden Başkan Çerçioğlu, özellikle gençleri festivalde görmek istediklerini söyledi. Başkan Çerçioğlu, birbirinden renkli etkinliklerin düzenleneceği festivalde herkesin büyük coşku yaşayacağını belirtti.


Güncel 7.06.2022 12:21:13 0

İlginizi Çekebilir

1

TEMSA 2026'nın ilk Maraton otobüs teslimatlarını gerçekleştirdi

2

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

3

Alanyaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı

4

Mersin'de inşaat şantiyesinde beton blokların devrilmesi sonucu 2'si ağır 3 kişi yaralandı

5

Mersin'de "Lamekan Çiniler" sergisi açıldı

6

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Adana'da gençlerle bir araya geldi:

7

Akdeniz Belediyesi ekipleri Millet Bahçesi'nin sahilini temizledi

8

Okul Sporları Küçükler ve Yıldızlar Türkiye Kick Boks Şampiyonası Osmaniye'de başladı

9

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Hatay'da konuştu:

10

Osmaniye'de 6 Şubat'taki depremlerden sonra 10 sağlık tesisi hizmete girdi