Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden 4 farklı noktada sondaj çalışması

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden 4 farklı noktada sondaj çalışması

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden 4 farklı noktada sondaj çalışması

Etkin ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla araç filosunu her geçen gün güçlendiren Aydın Büyükşehir Belediyesi, yeni sondaj aracıyla yaz mevsimi için sondaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekipleri, Çine’de Dutluoluk, Kadılar, Bucak ve Dereli mahalleleri olmak üzere 4 farklı noktada sondaj çalışması gerçekleştiriyor. Büyükşehir, her türlü toprak yapısında çalışma yapabilen, çamur ve hava sirkülasyonlu sondaj makinesiyle vatandaşların ihtiyaçları çerçevesinde hizmet üretmeye devam ediyor.

Başkan Çerçioğlu: ‘‘Yeni nesil araçlarımız hizmet noktasında kolaylık sağlıyor’’
Vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yapılan hizmetler için teşekkür etti. Çerçioğlu, “Kentimize yaptığımız yatırımlarla vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olmaya devam ediyoruz. Yeni nesil araçlarımız, çalışmalarımızda bizlere büyük kolaylık sağlıyor. Aydın gibi arazi yapısı geniş olan bir bölgede Aydınlılara güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz” dedi.


Yurt Dünya 9.05.2023 14:32:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı