Aydın’da dev yılan korkuttu

Aydın’da dev yılan korkuttu

Aydın’da dev yılan korkuttu

Aydın’ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça Mahallesi’nde çilek toplayan Suriyeli işçilerin gördüğü dev yılan, korku ve panik yaşattı.
Sultanhisar’ın Atça Mahallesi’nde çilek toplayan Suriyeli işçilerin karşılaştığı, yaklaşık 2 buçuk metrelik yılan korku dolu anlar yaşattı. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde işçilerle birlikte çilek tarlasına gelen Gülser Ertan, öğle saatlerinde işin bitmesiyle son kez seraları kontrol ederken çileklerin arasındaki hareket dikkatini çekti. Ertan bir anda yaklaşık 2 buçuk metrelik yılanla burun buruna geldi. Korkup çığlık atan Ertan’ın yardımına işçiler koşarak, yılanı kısa sürede etkisiz hale getirdi.
Yılanla burun buruna kalan çilek tarlası sahibi Gülser Ertan, "Daha önce birçok kez tarlada yılanla karşılaştım. Ancak bu kadar büyük boyutta ilk defa gördüm. Önce ne olduğu anlamadım yaklaşınca yılanla karşı karşıya geldim. Korkup, çığlık attım. İşçiler hemen yardıma geldiler. Zehirli olup olmadığını bilmediğimiz için de işçilerden bir tanesi çubukla yılanı etkisiz hale getirdi" ifadelerini kullandı.


Güncel 30.05.2022 12:35:14 0
Anahtar Kelimeler: aydın’da dev yılan korkuttu

İlginizi Çekebilir

1

Adana 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Mersin'de din görevlilerine bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

3

Tek Dünya Karadeniz Vakfı 2025'te dünya genelindeki sosyal etki çalışmalarını genişletti

4

Çevresel ve teknolojik faktörler beyin sağlığını olumsuz etkiliyor

5

Kocaelispor ve Antalyaspor arasında depremle başlayan dostluk yeşil sahalarda devam ediyor

6

Türkiye'den yılbaşı için 12 milyon dolarlık çiçek ihracatı

7

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastalar ve yakınları için sinema etkinliği

8

Kadın girişimci geliştirdiği e-ticaret platformuyla yöresel lezzetleri tüketicilere ulaştırıyor

9

Bayındır Hastanesi'nden akran ve dijital zorbalığa karşı ailelere uyarı

10

Yanık vakaları 5 yaş altı çocuklarda daha ağır seyrediyor