Aydın’da Eylül sıcakları vatandaşları bunaltıyor

Aydın’da Eylül sıcakları vatandaşları bunaltıyor

Aydın’da Eylül sıcakları vatandaşları bunaltıyor

Türkiye’nin en sıcak illerinden biri olan Aydın’da, Eylül ayına gelinmesine rağmen termometreler 36 dereceyi gösterirken sıcak hava vatandaşların bunaltıyor.

Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken, Aydın il merkezinde 36 dereceyi bulan sıcaklıklar vatandaşları zor durumda bıraktı. Aydınlı vatandaşlar sıcağa karşı çareyi park ve bahçelerdeki gölgelik alanlarda buldu. Banklara oturarak serinleyen ve dinlenen vatandaşlar, su içip dondurma yiyerek serinlemeye, kimi vatandaşlar da ellerindeki defter ve kitaplarla yolda yürürken kendilerini güneşten korumaya çalıştı. Vatandaşlar Eylül ayında sıcaklıkların bu seviyelerde olmasının normal olmadığını kaydederek evlerinde de serinlemek için klima ve vantilatörlerden yararlandıklarını ifade ettiler.

Uzmanlar sıcak havaya karşı yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşları zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları yönünde uyarırken, meteorolojiden alınan bilgilere göre Aydın il merkezindeki hava sıcaklıklarının hafta içi 32 dereceye kadar düşeceği öğrenildi.


Güncel 11.09.2022 13:57:55 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

2

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

3

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

4

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

5

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

6

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi

7

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan kurtarıldıktan sonra protezle ayağa kalkan Tuğba yeşil sahada moral buldu

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede kadın, terzilik yaparak engelli babası, oğlu ve 3 kardeşine bakıyor

10

Yemeksepeti'nden GSYH'ye 3 milyar avroyu aşan katkı